Location
Washington, DC

Client
Nava

Service Type

Project Type

Size
16,744 SF

Completion
2021

The new 17,000-SF Nava headquarters embodies the spirit of public service with branded details that communicate its inclusive culture and values. Thoughtful programming and space planning prioritize flexibility, accessibility, and comfort to establish Nava’s headquarters as a destination worth seeking out.

Nava recognizes the workplace isn’t a one-size-fits-all solution and embraces forward focused strategies for an equitable workplace that sees strength in diversity. Neighborhoods offer a mix of independent, gathering, and private workspaces to promote productivity and connection across the organization while accommodating the diverse needs of staff.

Inspired by Nava’s brand palette, neutral blue tones complement the predominant use of warm wood and brick. The introduction of soft, tactile finishes like wall coverings and felt chandeliers contrast and celebrate the original exposed brick. The sheer variety of colors, textures, and spaces showcase Nava’s casual, welcoming culture in a professional atmosphere appealing to its government and corporate cliente.